Vi ønsker flere deltakere

Prosjekt NorFlex er avsluttet, og føres videre i Euroflex. Vi skalerer med flere nettområder, og trenger flere strømkunder som vil være med og teste ut fremtidens løsninger. Er du klar?

Hvem er du?

Leder i en bedrift, privat eller offentlig eiendomsforvalter som har 250 000 kwt. per år maksforbruk eller mer. Du har strømkrevende anlegg som kan skrus av i korte perioder, uten at det forstyrrer driften, eller du kan flytte forbruk til andre tidspunkt.

Hva ber vi om?

Tillatelse til å kople ut deler av din strømtilførsel i korte tidsrom når belastningen i strømnettet vårt er stor, alt etter nøye kriterier og avtaler.

Hva tjener du?

Du får betalt for å stille deler av ditt strømforbruk til disposisjon. Betaling utløses når du koples ut. Du bestemmer rammene for utkoplingen og får varsel før det skjer.

Hva mer får du?

Innstallert teknologi som også kan brukes til energieffektivisering og strømprisoptimalisering

Fornøyd strømflytter

Arendal Eiendom, som drifter kommunale bygg, tjente i fjor 140 200 kroner på å kople ut el-kjeler på noen skoler og barnehager. Nå er de klare for å tilby mer strømlast når presset på nettet er stort, med korte utkoplinger av elkjeler og varmekabler på sykehjem.

Vi merker ikke så mye til utkoplingene, og det er greie penger å ta med seg. Dessuten bidrar vi til å utnytte strømnettet mer effektivt, og unngår kostbare utbygginger. Det betyr jo lavere nettleie for oss alle.
Bernt Arvid Danielsen i Arendal Eiendom.

Vil du også tjene penger på strømflytting?

Fyll ut skjema og registrer din interesse for å bli med, så kontakter vi deg.

Registrer deg her

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Strømleverandører som er med i NorFlex:

Entelios, FutureHome, Ishavskraft, Istad Kraft, LOS, Noova Energi System og Tibber deltar i prosjektet.

Kontaktinformasjon:

Selskap:
Kontaktperson:
Noova Energi System
Jarl Haugland
Istad Kraft
Anita Øyen
Ishavskraft
Geir Dyregrov